Poradna SILVERCREST Výrobník těstovin SPM 220 A1

Autor: Irena Ševečková | Vloženo: 10.01.2023 000 21:25 | Témata: Poradna SILVERCREST Výrobník těstovin SPM 220 A1

Irena Ševečková

Poradíte, kde je problém?

Výrobek po umytí po 1 použití nejde znovu sestavit, měl někdo podobný problém? Když to poskládám dle návodu až po moment, kdy mám nasazen do nádoby hnětací hák, držák pro hřídel a i hřídel, tak značka 13 na držáku 12 nejde lehce pootočit od odemčeného zámečku po zamčený. Jde to jen když celá nádoba jakoby povyjede od zadního panelu o cca 1 mm, pak se přední díl už nezacvakne, čudlíky shora nejdou volně tak, aby se vrchní víko lehce zavřelo a přístroj hlásí open. Nevím, jak to jednodušeji popsat. Prostě to dohromady nesložíme a mám dojem, že někde jsem na recenzi četla, že s tím měl už někdo problém a zmiňoval se o nějakém grifu, který ovšem nepopsal. My jsme na něj zatím nepřišli. Je to normální?
... nutno dodat, že těstoviny po prvním použití jsou super a přístroj bychom moc rádi využívali dál, pokud bychom ovšem sestrojili dohromady. Děkuji za případnou pomoc.

  • Heureka.cz

    Heureka.cz

    16. ledna 2023

    Dobrý den,

    je nám líto, ale v tomto případě nejsme schopni poradit. Obraťte se prosím na zákaznickou linku prodejce Lidl, který má podrobnější informace k dispozici.

    S přáním pěkného dne
    Heureka.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.